OFK Beograd odoleo u Humskoj!

Partizan nastavlja da prosipa bodove u Superligi Srbije. U zaostalom meču sedmog kola crno-beli su odigrali 1:1 sa izuzetno mladim, i svakako vrlo talentovanim timom OFK Beograda. "Romantičari" su poveli u finišu prvog dela preko Dražića, da bi konačan rezultat postavio Danko Lazović.

Fudbaleri Partizana odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 sa OFK Beogradom, u zaostaloj utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

Partizan je prvi na tabeli posle deset odigranih kola sa 25 bodova, koliko ima i drugoplasirana Vojvodina, dok je OFK na sedmom mestu sa 16.

OFK je poveo preko Dejana Dražića u 41. minutu, a izjednačio je Danko Lazović u 65.

Gosti su agresivno počeli utakmicu i već na samom startu imali dve dobre prilike. Prvo je Komnen Andrić šutirao pored gola, a potom je Milan Lukač odbranio šut Marka Jankovića sa 20-ak metara.

Crno-beli su u prvom delu igre jedinu priliku imali u 20. minutu, kada je Petar Škuletić izašao sam ispred Stefana Čupića, ali je golman OFK-a uspeo da mu odbrani udarac.
OFK je poveo posle odlične akcije u kojoj je Dražić odigrao dupli pas sa Andrićem i potom lako savladao Lukača.

Partizan je imao potpunu inicijativu posle primljenog gola i nekoliko dobrih šansi, ali je Čupić odlično branio šutove Andrije Živkovića i Branka Ilića.

Domaći fudbaleri su od početka drugog dela pokušavali da izjednače, a uspeli su u 65. minutu kada je živković centrirao po zemlji sa leve strane, a Lazović je ostao neometan na drugoj stativi.

Posle izjednačenja, obe ekipe imale su nekoliko odličnih prilika za vođstvo, ali su se istakli golmani Lukač i Čupić. Gosti su susret završili sa igračem manje, pošto je Nemanja Antonov isključen u sudijskoj nadoknadi vremena zbog drugog žutog kartona.

Partizan će u sledećem kolu, narednog vikenda dočekati Vojvodinu, dok će OFK gostovati Radničkom 1923 u Kragujevcu.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво