Читај ми!

Zagreb, obračun "Bed blu bojsa"

Jedno lice teže, a jedno lakše povređeno u pucnjavi u Zagrebu. Policija pretpostavlja da se radi o obračunu frakcija navijačkih grupa Dinama, takozvanih Bed blu bojsa.

U pucnjavi koja se rano jutros dogodila u Zagrebu, povređene su dve osobe, koje su brzo prevezene u bolnicu i nalaze se van životne opasnosti.

Miroslav T. i Filip Š. povređeni su kada je na njih pucano iz vatrenog oružja, dok su se nalazili u kombiju. Napadač je odmah posle pucnjave pobegao sa lica mesta.

Nezvanično, u pitanju je obračun dve frakcije navijača Dinama. Naime, jedan deo "Bed blu bojsa" protivi se vladavini Zdravka Mamića u Dinamu, dok ga drugi podržava, pa su sve češći obračuni ove dve grupe na ulicama Zagreba.

Kako prenosi Jutarnji list, ovo je prvi put da se u sukobu dve frakcije "Bed blu bojsa" koristi vatreno oružje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво