Читај ми!

Ivanović: Presedan, ne odustajemo od Francuske!

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocenio je da je odluka Evropske fudbalske unije presedan u reprezentativnom fudbalu i dodao da je cilj nacionalne selekcije da se plasira na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Ivanović se nada da ovo nije konačan sud Uefe, da će sve biti analizirano još jednom i da će ova nepravda prema Srbiji biti ispravljena. Za meč sa Danskom Bane je rekao da je odlučujući i najteži. Kapiten je obećao da tim nikada neće odustati od Evropskog prvenstva.

"Nadam se da će nadležna lica u procesu donošenje ovakvih odluka analizirati sve još jednom. S druge strane, želim da naglasim da ono što je do nas je da razmišljamo o Evropskom prvenstvu 2016. godine i kako da se mi nađemo u Francuskoj", rekao je Ivanović. On je kazao da je uveren da reprezentacija Srbije poseduje kvalitet da se plasira na Evropsko prvenstvo.

"Pred našom reprezentacijom je ogroman izazov i uveren sam da posedujemo i kvalitet i motiv da se nađemo na finalnom turniru 2016. godine. Sve je u našim glavama, sve odluke koje moramo da donesemo i preuzmemo u tom cilju. Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto", ostakao je on.

Ivanović je naglasio da je predstojeća kvalifikaciona utakmica protiv Danske "odlučujuća i najteža", kao i da je to prilika da se reprezentacija pokaže u najboljem svetlu.

"Jedno vam obećavam – nikada nećemo odustati! Stvari koje moramo da promenimo su pred nama, nalaze se u vremenu koje dolazi i promenićemo i izgled tabele. Iskreno verujem u konačni uspeh i zajedničko radovanje povodom plasmana na Prvenstvo Evrope 2016. u Francuskoj", rekao je Ivanović.

Srbija će predstojeću kvalifikacionu utakmicu za EP odigrati 14. novembra u Beogradu protiv Danske, koja je trenutni lider Grupe I sa četiri boda, tri više od Srbije, ali i utakmicom više.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи