Читај ми!

Advokat: Neko ne želi da Srbija igra u Francuskoj!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat izjavio je da su odluke Uefe u vezi sa prekinutom utakmicom Srbija - Albanija čudne i istakao da je na te duele trebalo da se gleda kao u slučaju Rusije i Gruzije – selekcija koje nisu mogle da se nađu u istoj grupi. Ipak, selektor veruje da će tim smoći snage i izaći kao pobednik iz ovih kvalifikacija.

Epilog prekinute utakmice za mene, kao selektora Srbije, jednostavno je neverovatan, jer je kažnjena samo jedna strana, a to je Srbija, rekao je Advokat. Kao da neko ne želi da Srbija igra u Francuskoj, zaključio je Advokat.

On je istakao da su Albanci prošli veoma dobro i da ne razume zašto su kažnjeni samo novčano. Koji je smisao toga? Oni nisu hteli da nastave da igraju utakmicu pod bilo kojim okolnostima, kako te večeri sa publikom ili bez nje, tako ni sutradan. Nažalost, stičem utisak da neko ne želi da Srbija bude učesnik Prvenstva Evrope 2016. godine u Francuskoj, rekao je Advokat.

Iako će reprezentacija Srbije naredne dve utakmice kao domaćin igrati pred praznim tribinama, holandski stručnjak je naglasio da veruje u ekipu i da će, zajedno sa igračima, uraditi sve da selekcija Srbije ispuni cilj i izbori mesto na najvišoj evropskoj sceni.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи