Читај ми!

Minimalac Zvezde, nova pobeda Voše

Crvena zvezda savladala Donji Srem golom Nejca Pečnika sa bele tačke. Meč počeo sa 25 minuta zakašnjenja zbog nestanka struje na "Marakani". Čukarički slavio u "mini" gradskom derbiju protiv OFK Beograda sa 4:0. Vojvodina ne posustaje.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na Marakani ekipu Donjeg Srema sa 1:0 (1:0), u utakmici 10. kola Superlige, a jedini gol na meču postigao je Slovenac Nejc Pečnik u 33. minutu iz penala.

Defanzivac Donjeg Srema Nemanja Lakić Pešić je u 33. minutu posle šuta Đorđa Rakića igrao rukom u šesnaestercu, a glavni arbitar Nenad Đokić dosudio je penal za Zvezdu.

Početak utakmice kasnio je više od 20 minuta zbog kvara na trafo stanici i nestanka struje na stadionu.

Zvezda je posle ove pobede prišla na bod zaostatka u odnosu na Partizan, koji ima dve utakmice manje i u nedelju gostuje ekipi Jagodine.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u gostima OFK Beograd sa 4:0 u 10. kolu Superlige Srbije i tako zadržali četvrto mesto na tabeli.

Čukarički bio potpuno dominantan i lako je dolazio do golova i nijednom nije ugrozio golmana gositju Nemanju Stevanovića.

Golove za "brđane" postigli su Igor Matić u 27. i 68. minutu, Slavoljub Srnić u 50. i Petar Bojić u 88. minutu meča.

Utakmica je posle prvog kola bio prekinut na nekoliko minuta jer su pristalice OFK Beograda palile dimne bombe.

Mladost je zabeležila petu pobedu, pošto je kod kuće pobedila Rad sa 2:1. Tim iz Lučana sada je peti na tabeli, sa 16 bodova.

Spartak je pobedu na domaćem terenu protiv Borca ispustio u nadoknadi vremena, a utakmica se završila 2:2.

Subotičani na osam utakmica na svom terenu nisu primili gol do danas, kada je Goran Antonić postigao autogol i doveo Borac u vođstvo.

Spartak je izjednačio u sedmom minutu iz penala Vladimira Torbice, a preokret je napravio u 55. pogotkom Andreja Mrkele.

Borac je do boda došao u 91. minutu posle gola Dušana Jovančića.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu Voždovac sa 3:0, dok je Novi Pazar u Kruševcu salvadao Napredak s 1:0 u poslednjim utakmicama 10. kola Super lige Srbije.

Vojvodina je današnjim trijumfom pred svojim navijačima, makar do nedelje, "izbila" na prvo mesto Super lige, pošto sada ima 25 bodova, jedan više od Partizana, koji ima i dve utakmice manje.

"Lale" su slavili golovima Lazara Veselinovića 30. minutu, Mijata Gaćinovića 36. i Luka Lukovića u 52.

U Kruševcu, u prilično izjednačenoj utakmici, slavila je ekipa Novog Pazara. Gosti su slavili autogolom Nemanje Janičića u 55. minutu.

Novi Pazar u Super ligi Srbije trnutno zauzima peto mesto sa 16 bodova, dok je Napredak 14. sa sedam.

Ovako je protekao superligaški dan u Srbiji:

21.00 - Završena su i poslednja dva meča dana. Vojvodina je na svom terenu ubedljivo savladala ekipu Voždovca sa 3:0, dok je Novi Pazar slavio u Krupevcu sa 1:0.

20.18 - Kraj na Marakani, Zvezda je došla do tri boda golom Pečnika sa bele tačke u 33. minutu.

19.20 - Na poluvremenu, Zvezda vodi 1:0 golom Nejca Pečnika sa bele tačke. 

19.00 - Počele su i dve poslednje današnje utakmice. Sastaju se Napredak - Novi Pazar i Vojvodina - Voždovac. 

18.50 - Radnički iz niša je savladao na svom terenu Radnički iz Kragujevca rezultatom 1:0 

18.25 - Zasijali su reflektori na "Marakani", utakmica je počela sa 25 minuta zakašnjenja. 

17.50 - Na stadionu fudbalskog kluba Crvena zvezda nestala je struja zbog kvara na trafo stanici i neizvesno je da li će večerašnja utakmica sa Donjim Sremom početi na vreme, u 18 časova.

Zbog kvara na trafo stanici ceo kraj oko Zvezdinog stadiona nema struje, a kako je rečeno novinarima, dežurne službe pokušavaju da otklone kvar, kako bi utakmica počela na vreme.

17.00 - Počeo je meč između Radničkog iz Niša i Radničkog iz Kragujevca. 

16.25 - Gotove su prve tri, veoma efikasne, utakmice. Čukarički je savladao OFK Beograd sa 4:0, Spartak i Borac su odigrali 2:2, dok je na meču Mladost - Rad bilo 2:1 za domaći tim. 

15.25 - Na poluvremenu, Mladost vodi protiv Rada sa 1:0, Čukarički protiv OFK Beograda istim rezultatom, dok je na meču Spartak - Borac rezultat 1:1. 

14.31 - Počele su tri utakmice. U 14.30 sastaju se Spartak i Borac, OFK i Čukarički, kao i Mladost i Rad. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво