Читај ми!

Navijači Evertona napadnuti u Lilu!

Grupa od oko 100 navijača Lila napala je simpatizere Evertona koji su mirno sedeli u jednom baru. Policija brzo reagovala, ali je napravila još veći haos. Danas novi neredi, ovog puta policija gumenim metcima i suzavcem rasterala navijače Evertona sa trga u Lilu.

Navijači Evertona su napadnuti prošle noći u Lilu, a policija je morala da koristi suzavac kako bi rasterala grupu od oko stotinu domaćih navijača.

Prema pisanjima ostrvskih medija, navijači "karamela" mirno su sedeli u australijskom baru, kada je na nekoliko njih koji su izašli na ulicu da zapale cigaretu nasrnulo oko 100 navijača Lila, pokrivenih kapuljačama.

Izgrednici su potom metalnim stolicama pokušali da polome spoljna stakla i uđu u sam bar, dok su Engleze koji su već bili na ulici udarali maskirani huligani.

Policija je ubrzo stigla, ali je onda nastao još veći haos. Policajci su bacili suzavac, ali nije se biralo koja navijačka grupa će biti cilj – pa su i tom prilikom nastradali navijači Evertona.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи