Читај ми!

Novi nefudbalski ispad Albanca Džake

Reprezentativac Albanije Taulant Džaka izazvao je veliku buru u švajcarskoj javnosti nakon nacističkog pozdrava upućenog navijačima posle pobede svog Bazela nad ekipom Jang bojs (1:0) u tamošnjem prvenstvu.

Samo nekoliko dana nakon što je u Beogradu bio jedan od najratobornijih na terenu, albanski reprezentativac Taulant Džaka ponovo se našao u centru pažnje, ali ne zbog fudbala.

Naime, on je posle pobede svog Bazela nad Jang bojsima u derbiju švajcarskog šampionata, navijače pozdravio nacističkim pozdravom.

Džaka je na putu do tunela prvo stavio ruku na srce, zatim ju je podigao visoko, što su švajcarski mediji okarakterisali kao nacistički pozdrav.

Fudbalski savez Švajcarske ekspresno je pokrenuo disciplinski postupak.

"Mahnuo sam svojoj porodici koja je bila na tribinama, od srca, i to je sve", nevešto je Džaka objasnio švajcarskim medijima.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи