Kraj sezone za Vulićevića!

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević je na derbiju "zaradio" tešku povredu ukrštenih ligamenata i za njega je sezona najverovatnije završena.

Posle Zvezde i Partizan je ostao bez prvog izbora na desnom beku. Kako prenosi "Mondo", Vulićević je oštetio prednji ukršteni ligament i sledi mu duža pauza...

Samo dva dana posle pobede u "večitom derbiju", iz tabora crno-belih stigla je loša vest za navijače Partizana i stručni štab - Miroslav Vulićević doživeo je jednu od najtežih sportskih povreda.

"Nikako nije dobro. Vulićević je protiv Zvezde oštetio prednji ukršteni ligament. Bio je na pregledima kod doktora Gavrilovića na Banjici i profesora Milankova u Novom Sadu. Čeka se još rezultat magnetne rezonance. Nije dobro", rekao je Partizanov doktor Ilija Rosić.

Partizan ove jeseni baš nema sreće sa povredama.

Sa težim su se suočili Miloš Ostojić i Darko Brašanac, njih dvojica su i dalje van stroja, dok su muku sa povredama mučili Vladimir Volkov, Nikola Drinčić, Andrija Živković...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи