Читај ми!

Lazović: Prvenstvo još nije gotovo

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da će njegovoj ekipi pobeda u večitom derbiju protiv Crvene zvezde mnogo značiti u nastavku Superlige Srbije, ali je istakao da prvenstvo još nije gotovo.

Pobeda u večitom derbiju donela je crno-belima dodatno samopouzdanje pred nastavak sezone i borbu na nekoliko frontova. Pred njima je duel trećeg kola Lige Evrope gde im u goste dolazi Bešiktaš. Lazović je dodao da je ovo prilika da se ekipa pokaže i najboljem svetlu.

"Drago mi je što nije bilo nervoze i tenzije na derbiju. Čestitao bih igračima Crvene zvezde na fer i korektonoj igri. Mi smo bili bolji za jedan gol i zasluženo pobedili. Ta pobeda će nam mnogo značiti u nastavku i biće nam lakše, ali još ništa nije gotovo", rekao je Lazović.

Fudbaleri Partizana su u subotu pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0 u devetom kolu Superlige Srbije. Pobedonosni pogodak postigao je Nikola Drinčić iz slobodnog udarca, koji je iznudio upravo Lazović.

"Nisam gledao nijedan snimak sa derbija, ali mi se čini da je (sudija Milorad) Mažić trebalo da pokaže crveni karton mom čuvaru... U ovom trenutku to i nije toliko važno. On je naš najbolji sudija i ako je on to tako procenio, ajde da mu verujem", kazao je Lazović.

Partizan u četvrtak igra meč trećeg kola Lige Evrope, a u Beograd dolazi turski Bešiktaš.

"Važna utakmica za Partizan. Posle derbija je svaku utakmicu teško igrati, ali ovo je prilika da odigramo dobro. Videćemo dokle će nas to dovesti", rekao je Lazović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи