Liverpulu drama na "Loftus roudu"!

Spektakularan meč između Kvins Park rendžersa i Liverpula, u kojem su viđena četiri gola u poslednjih 7-8 minuta, pripao je gostima - 2:3. Štoperi "policajaca" dva puta tresili svoju mrežu. Stouk bolji od Svonsija.

Meč između KPR-a i Liverpula doneo je sve ono zbog čega je Premijer liga toliko popularna - sjajan fudbal, puno golova i mnogo uzbuđenja do poslednjeg sudijskog zvižduka- na kraju slavlje gostiju iz Liverpula za 2:3.

Liverpul je na kraju slavio autogolovima Stivena Kolkera i Ričarda Dana, u strelce se upisao i Filipe Kutinjo, dok je se za domaći tim Eduardo Vargas dva puta upisao u strelce.

Neverovatan finiš odigrali su KPR i Liverpul na Loftus roudu, u kojem su za 87. minuta postignuta četiri gola.

Liverpul je došao do prednosti u 67. minutu nesmotrenom reakcijom štopera KPR-a Ričarda Dana, koji je nakon centaršuta Glena Džonsona sproveo loptu u svoju mrežu.

KPR je posle primljenog gola krenuo ofanzivnije, Minjole je dva puta odlično odbranio, ali je Eduardo Vargas izjednačio rezultat tri minuta pre zaustavnog vremena.

Domaći tim nije želeo da se zadovolji bodom, zaigrao je još bolje i napadao, ali je Filipe Kutinjo posle kontranapada doneo novu prednost "crvenima" na isteku regularnog toka meča.

Već u narednom napadu Čileanac Vargas je posle kornera izjednačio rezultat i činilo se da je neizvesnosti došao kraj, ali tako nije mislio Rahim Sterling, koji je naterao Stivena Kolkera da postigne autogol.

Fudbaleri Stouka savladali su na domaćem terenu ekipu Svonsija sa 2:1.

Dva tima postigla su po gol iz penala u prvom poluvremenu i sve je govorilo da konačan ishod ide ka remiju, međutim, Volters je u završnici savladao protivničkog golmana Fabijanskog za veliko slavlje navijača i treću pobedu Stouka ove sezone, kojom se probio u sredinu tabele.

Rezultati i strelci:
KPR - Liverpul 2:3 (Vargas 87, 90+2 - Dan autogol 67, Kutinjo 90, Kolker 90+5)

Stouk - Svonsi 2:1 (Adam 43, Volters 76 - Boni 34) 

Odigrano:
Mančester siti - Totenhem 4:1
Arsenal - Hal 2:2
Barnli - Vest Hem 1:3
Kristal palas - Čelsi 1:2
Everton - Aston Vila 3:0
Sautempton - Sanderlend 8:0
Njukasl - Lester 1:0

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара