Читај ми!

Morinjo ironičan: Biće Kosta spreman za "furiju"!

Trener Čelsija Žoze Morinjo izjavio je da će fudbaler te ekipe Dijego Kosta propustiti predstojeću utakmicu sa Mariborom u Ligi šampiona, ali se i našalio rekavši da će napadač biti spreman za obaveze u reprezentaciji Španije.

Kosta je propustio današnju utakmicu sa Kristal Palasom, u kojoj je Čelsi pobedio sa 2:1, a Morinjo nije naveo o kakvoj povredi se radi. Španski reprezentativac je krajem avgusta imao problema sa potkolenicom.

Kosta se povredio tokom utakmica reprezentacije Španije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Posle utakmice sa Arsenalom otišao je u reprezentaciju, igrao dve utakmice i vratio se u stanju u kojem ne može da igra", rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

Morinjo je prethodnih nedelja u više navrata izrazio nezadovoljstvo što će njegov napadač igrati za državni tim, pošto ima problema sa povredom, a to je ponovio i danas.

"Mislim da će biti u odličnom stanju sredinom novembra, kada će se vratiti obavezama u reprezentaciji Španije. Dobro ćemo ga čuvati. Igraće za mene kada bude bio slobodan u državnom timu", dodao je Morinjo.

Čelsi će u utorak na Stamford Bridžu igrati protiv Maribora, utakmicu trećeg kola Grupe G u Ligi šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво