Читај ми!

"Orlovi" odradili trening, Ivanović spreman

Kapiten reprezentacije Srbije biće spreman da počne meč sa Jermenijom. Igrači su imali slobodno prepodne u sunčanom Jerevanu. Reprezentativci obe ekipe odradili treninge dan pred meč. Advokat: Želimo da počnemo kvalifikacije uspehom u Jerevanu.

20.12 - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat izjavio je u Jerevanu da je njegov tim spreman za meč protiv Jermenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016.

"Želimo da počnemo kvalifikacije uspehom u Jerevanu. Dobro poznajem rivala i gledao sam utakmice protiv Nemačke i Italije. Tačno je da im neće igrati nekoliko povređenih, ali će sigurno želeti da pobede kod kuće. Biće veoma ambiciozni, jer im je ovo prva utakmica kod kuće", rekao je Advokat novinarima na stadionu Republika.

Srbija i Jermenija igraju u subotu od 18 sati meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Dobro smo se spremili i znamo kako da pokušamo da ostvarimo cilj s kojim smo i došli u Jermeniju, iako je uvek teško da se pobedi na gostujućem terenu", rekao je Advokat.

Srbija je igrala pre sedam godina nerešeno u Jermeniji i zbog tog rezultata nije otišla na Evropsko prvenstvo 2008. godine.

"Ne živim u prošlosti, već živim za budućnost. Verujem u igrače, u njihov odnos prema obavezama i profesionalizam. U odličnoj atmosferi se spremamo za meč. Imamo kvalitetnu reprezentaciju, koja je sposobna da ostvari rezultat koji smo postavili sebi kao cilj u ovim kvalifikacijama", rekao je Advokat.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovaće utakmici.

20.12 - Kapiten Branislav Ivanović demantovao je glasine da zbog povrede neće moći da igra utakmicu protiv Jermenije i istakao da timu mnogo znači utakmica u Jermeniji.

"Nama gostovanje u Jerevanu mnogo znači. Poznato je da se prvi meč u svakom takmičenju igra u malom grču, mada sada već imamo dovoljno iskustva da se nosimo s tim. Ovo je veoma, veoma važna utakmica, možda čak ključna za naš uspeh u kvalifikacijama", rekao je Ivanović.

Kapiten je kazao da je istina da Jermeniji fali nekoliko važnih igrača, ali da veruje da će rival biti agresivan na terenu.

"Nadam se, ipak, da ćemo mi pokazati zrelost i na najbolji način odgovoriti trenutku u kome se nalazimo", dodao je Ivanović.

On je još rekao da će tim morati da igra dobro dve godine u kontinuitetu, ako želi da izbori plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

19.45 - Reprezentacija Srbije održala je trening na stadionu Republika u Jerevanu. Trening je prošao bez ikakvih problema.

Pretpostavlja se da će stadion biti skoro ispunjen. Ima kapacitet od 14.000 gledalaca ali su povećane cene karata (najniža oko osam evra), pa možda neće biti prodate sve ulaznice.

19.15 - Fudbaleri Jermenije odradili trening.

Jermenija igra bez nekoliko najboljih igrača: Mktarijana, Movsisjana, Ozbiliza... ali njihov selektor Bernard Shaland kaže da moraju da se brane kao lavovi a napadaju kao orlovi.

"Svakih deset godina se dogodi iznenađenje, neka to iznenađenje bude sutra!", uzviknuo je na konferenciji za medije.

18.15 - Ovako izgleda stadion na kome će se igrati meč između Srbije i Jermenije...

15.30 - Sjajna vest stiže iz Jerevana! Branislav Ivanović će igrati protiv Jermenije.

13.00 - Navijači Jermenije sa Nemanjom Matićem.

12.00 - Nema novih informacija u vezi sa povredom Branislava Ivanovića. Verovatno će sve biti mnogo jasnije na konferenciji za medije koja je zakazana za 17.15 po lokalnom vremenu. Trening je zakazan za 18 časova.

10.00 - Igrači imaju slobodno prepodne. Vreme u jermenskoj prestonici je vrlo prijatno. Ovo nije bez važnosti u utakmicama ovog tipa, pa se nadamo da će potrajati do sutra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво