Читај ми!

Di Marija: Prelazak u Junajted je korak napred

Odlazak iz ekipe koja je prvak Evrope u tim koji uopšte ne igra evropska takmičenja ove sezone mogao bi da se smatra blagim stagniranjem u karijeri. Međutim, ne i kada je reč o klubu kakav je Mančester junajted. Anhel di Marija, bez dileme jedan od najboljih fudbalera sveta, uveren je da je napravio pravi potez prelaskom na Old Traford.

Najskuplji fudbaler u istoriji Premijer lige Anhel di Marija rekao je da je prelaskom iz madridskog Reala u Mančester junajted napravio veliki korak napred u karijeri.

Argentinski reprezentativac letos je stigao na Old Traford za obeštećenje od 77 miliona evra, iako ove sezone Junajted ne igra u evropskim takmičenjima.

"Odlazak iz Reala u klub kakav je Mančester junajted je napredak u karijeri za svakog igrača. Veoma sam srećan što sam došao u Junajted. To je bio važan trenutak u mom životu. Otkako sam došao u Englesku, osećam se odlično. Svi su prijatni prema meni i nadam se da ću dugo godina ostati ovde", rekao je Di Marija za klupsku televiziju.

Di Marija je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih igrača Reala za osvajanje desete titule prvaka Evrope, ali se odlučio na odlazak nakon što je u klub došao Hames Rodrigez.

On je do sada za "crvene đavole" u Premijer ligi odigrao pet utakmica, postigao tri gola i zabeležio tri asistencije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара