Pike: Svi smo se bojali Roja Kina

Žerar Pike je, kao još uvek neafirmisan mladi fudbaler, iz Barselone prešao u Mančester junajted. Nije previše igrao za prvi tim „crvenih đavola", ali mu je vreme provedeno u Engleskoj ostalo urezano u pamćenju. Velikim delom zbog jednog čoveka...

Nije tajna da je Aleks Ferguson umeo da bude poprilično zastrašujuć u svlačionici, ali Pike kaže da je postojao neko još strašniji od legendarnog menadžera i njegovog „fena".

"Kin je bio strah i trepet u svlačionici. Kada bi on ušao, uglavnom su sve šale prestajale, niko nije smeo ništa da kaže dok ne vidimo kako je raspoložen", rekao je Pike.

Katalonac je otkrio da je sam mogao da upadne u neprilike zbog nepažnje.

"Pre meča Kin je voleo apsolutnu tišinu, kako bi se koncentrisao. Jednom mi je zazvonio telefon, srećom, bio je na vibraciji i brzo je prestao da zvoni, pa Kin nije znao kome je zvonio. Svi smo se, naravno, 'pravili ludi'. Od tad uvek isključujem potpuno telefon", priseća se Pike, koji je otkrio da godine nisu odagnale strah od čuvenog Irca.

"Igrali smo protiv Seltika u Ligi šampiona i video sam Kina kraj terena. Refleksno sam se okrenuo, nisam želeo da me pozove i možda mi traži intervju. Ostavio mi je traume", kroz smeh ističe Pike.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи