Читај ми!

Lalatović: Čeka nas teško drugo poluvreme u Čačku

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje težak meč protiv čačanskog Borca u Superligi, ali je poručio da crveno-beli moraju da pobede kako bi ostali u borbi za titulu.

Crvena zvezda i Borac će drugi put u pet dana odmeriti snage, a trener crveno-belih Nenad Lalatović očekuje težak zadatak ali i pobedu u Čačku.

"Očekuje nas u ponedeljak drugo poluvreme s Borcem, prvo smo dobili sa 1:0, a ovo drugo će biti još teže, samim tim što igramo u Čačku, gde tradicionalno igramo lošije, ali tradicije su tu da se ruše", rekao je Lalatović novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Zajednica superligaša je, zbog preporuke Ministarstva unutrašnjih poslova da se utakmice sedmog kola Super lige ne mogu odigrati u predviđenom terminu zbog Parade ponosa, pomerila sve mečeve za ponedeljak, sem utakmice OFK Beograd – Partizan.

"Borac je pokazao u sredu da ima kvalitetan tim, kvalitetne pojedince na koje moramo da obratimo pažnju. Veoma je bitno što su moji igrači svesni težine utakmice i što će pružiti sve od sebe. Svesni smo i toga da smo kvalitetniji od njih, a ja sam siguran da su moji igrači najbolji u Srbiji, ali to moramo da pokažemo u Čačku", rekao je Lalatović.

Zvezda je u sredu u šesnaestini finala Kupa Srbije pobedila Borac sa 1:0 a strelac je bio Đorđe Despotović.

Lalatović je rekao da u konkurenciji za tim neće biti Danijela Avramovskog, koji se povredio na poslednjoj utakmici.

"Žao mi je što se povredio, planirao sam ga za ponedeljak, ali on je obnovio povredu koju je zadobio sa reprezentacijom i kako stoje stvari – neće igrati dve nedelje", rekao je Zvezdin trener.

Lalatović je istakao da ekipi ide na ruku što je dobila dan odmora više i dodao da su ga svi igrači "zadovoljili" igrom u Kupu.

Fudbaler Zvezde Darko Lazović rekao je da ekipa u Čačak putuje sa jasnim ciljem, a to su tri boda.

"Očekuje nas teško gostovanje. Oni su uzeli osam bodova iz šest odigranih utakmica i to može da im donese previše samopouzdanja, a to nama može da olakša posao. Cilj je jasan, a to su tri boda", rekao je on.

Lazović je dodao da nije zadovoljan igrama u jesenjem delu sezone.

"Svakako mogu bolje, nisam zadovoljan svojim igrama, ali verujem da ću biti bolji kako odmiče prvenstvo", zaključio je Lazović.

Utakmica sedmog kola Super lige između Borca i Crvene zvezde igraće se u ponedeljak od 19.00 na renoviranom stadionu u Čačku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво