Читај ми!

Odobreno proširenje Enfilda

Liverpul dobio dozvolu gradskih vlasti da proširi Enfild. Radovi bi trebalo da počnu početkom 2015. godine, a planirano je da sve bude završeno do početka sezone 2016/17.

Fudbalski klub Liverpul dobio je dozvolu gradskog veća za proširenje kapaciteta stadiona Enfild – sa sadašnjih 45.276 na 54.000 mesta.

Kako je objavljeno na sajtu "crvenih", radovi bi trebalo da počnu početkom 2015. godine, a planirano je da sve bude završeno do početka sezone 2016/17.

Najveće promene će pretrpeti centralna tribina, koja će biti proširena za 8.500 mesta, pa će moći da primi 21.000 gledalaca.

Planom je predviđena i izgradnja propratne infrastrukture van stadiona, a na današnjoj sednici pojedini predstavnici vlasti su izrazili zabrinutost da će se oko Enfilda, nakon proširenja, stvarati velike gužve u saobraćaju.

Liverpul na stadionu Enfild igra od 1892. godine. Taj stadion prethodno je koristio Liverpulov gradski rival Everton, od 1884. do 1892, koji se potom prebacio na Gudison park.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи