Читај ми!

Mata se izvinio navijačima

Napadač Mančester junajteda Španac Huan Mata izvinio se navijačima zbog kraha protiv Lestera u nedelju, kada je njegov tim ispustio prednost od 3:1 i na kraju bio poražen sa 5:3. Junajted je posle ovog poraza ostao na 12. mestu na tabeli posle pet mečeva u Premijer ligi.

Izgledalo je da je Junajted na sigurnom putu da uzme ceo plen na King pauer stadionu, posle vođstva od 3:1, ali je Lester napravio istorijski preokret i serijom od četiri gola nokautirao favorita, zabeleživši prvu pobedu nad njima posle 29 godina.

"Nisam mogao da zamislim da će se nedelja ovako završiti, pošto smo celu nedelju čekali na ovaj meč", rekao je Mata koji je direktno odgovoran za gol kojim je Lester preokrenuo rezultat - 4:3.

"Povratak iz Lestera za Mančester izgledao je tako dugo. Razmišljao sam o tome kako smo izgubili meč koji smo potpuno kontrolisali. Stvarno je teško dati tri gola u gostima, a onda doći kući praznih šaka", rekao je Mata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво