Читај ми!

Partizan ponovo na vrhu tabele

Fudbaleri Partizana pobedili su u Kragujevcu Radnički sa 3:0, u utakmici šestog kola Super lige Srbije i vratili se na prvo mesto na tabeli. Dvostruki strelac u ekipi Partizana bio je Petar Škuletić, koji je postigao golove u 11. i 18. minutu, a gol je postigao i Saša Ilić u 89. minutu.

Partizan je tako ostvario šestu uzastopnu pobedu u prvenstvu i ima 18 bodova, dva više od Crvene zvezde, dok Radnički zauzima 13. mesto sa četiri boda.

Partizan je u četvrtom minutu bio u šansi, ali je Škuletić bio neprecizan. U 11. minutu crno-beli su poveli golom Škuletića iz penala. Prethodno je David Poljanec u šesnaestercu srušio Miroslava Vulićevića, posle prodora sa desne strane.

Crno-beli su u 18. minutu udvostručili prednost. Andrija Živković je dodao loptu do Petra Grbića, on se oslobodio trojice protivničkih igrača i dodao do Škuletića, koji je pogodio mrežu i postigao svoj šesti gol u sezoni.

Radnički je dobru priliku imao u 24. minutu, kada je posle asistencije Marka Perovića, Poljanec sa pet metara šutirao preko gola. Do kraja poluvremena ekipe su imale po jednu šansu, ali su Škuletić i Lazar Arsić bili neprecizni.

Partizan je drugo poluvreme započeo dobrom šansom, Škuletić je bio pred golmanom Žarkom Trifunovićem, koji je istrčao i uspeo da uhvati loptu. U 75. minutu u dobroj šansi je bio i Branko Ilić, ali je, posle Živkovićeve asistencije, šutirao pored gola.

Konačan rezultat postavio je Partizanov kapiten Saša Ilić u 89. minutu. Škuletić je bio u kaznenom prostoru, a loptu je petom vratio na ivicu šesnaesterca do Ilića, koji je bio precizan.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво