Читај ми!

Junajted poražen u "đavolski" dobroj utakmici!

Ekipa Luja van Gala je igrala dobro, u 57. minutu imala prednost od 3:1 na stadionu Lestera, a onda je stala. Domaći igrači su zaigrali kao u transu, postigli čak četiri gola, i na kraju doneli veliku pobedu popularnim "lisicama". Šokantno je bilo i na Vajt Hart Lejnu, gde je Totenhem poražen od Vest Bromvič albiona. Lampard "oteo" bodove Čelsiju.

Fudbaleri Lestera su napravili istorijski preokret za pobedu od 5:3 na svom terenu nad Mančester junajtedom, koji je vodio sa 3:1, ali, na kraju, ipak doživeo nokaut.

Junajted je do 57. minuta dominirao. Vodio je prvo sa 2:0, pa sa 3:1, ali domaći tim nije gubio nadu, već je velikom borbenošću anulirao prednost gostiju i na kraju zasluženo slavio pobedu.

Junajted je poveo golom Robina van Persija u 12. minutu, posle idealnog centaršuta Kolumbijca Radamela Falkaa. Prednost gostiju je povećao Anhel di Marija fenomenalnim golom u 16. minutu, ali samo dva minuta kasnije Hose Leonardo Uljoa trese mrežu Junajteda za 2:1.

Kada je Erera u 57. minutu petom skrenuo loptu koja je završila u mreži domaćeg tima – izgledalo je da je sve gotovo.

Tako, međutim, nisu mislili fudbaleri Lestera, koji su smanjili na 3:2 golom Dejvida Njudženta u 63. minutu iz penala. Istina, taj jedanaesterac je bio sporan, s obzirom na to da se činilo da Rafael nije napravio faul u kaznenom prostoru.

Bilo kako bilo, kao da je taj penal dao krila Lesteru, koji preko Kambijasa u 63. minutu dolazi do izjednačenja.

Igra Junajteda se u tom trenutku potpuno raspala, Van Gal se držao za glavu, a odbrana njegovog tima je izgubila sve konce dopustivši Lesteru da dođe do vođstva golom Vardija u 78. minutu.

Stadion kao da je eksplodirao, a četiri minuta kasnije grogirani protivnik bio je i definitivno nokautiran posle penala koji je realizovao Uljoa za istorijskih 5:3.

Ali ovo nije bilo jedino iznenađenje danas. Na Vajt Hart Lejnu ekipa Vest Bromvič Albiona pobedila je domaći Totenhem sa 1:0. Gol odluke postigao je Morison u 74. minutu.

U velikom derbiju dana, Fudbaleri Mančester sitija i Čelsija odigrali su 1:1. Izjednačenje i bod „građanima" doneo je niko drugi do Frenk Lampard.

Legendarni igrač Čelsija je ušao u igru u 78. minutu umesto Aleksandra Kolarova. U 85. minutu Džejms Milner je sjajno centrirao, a Lampard je u šesnaestercu pokupio loptu i smestio je iza leđa golmana.

Lampard se posle gola nije radovao, pošto je u Čelsiju proveo 13 godina.

Siti je meč završio sa 10 igrača, zato što je Pablo Zabaleta u 66. minutu dobio drugi žuti karton.

Čelsi je poveo u 71. minutu sjajnom akcijom koju je započeo Eden Azar, a koju je završio Andre Širle.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара