Читај ми!

Arsenalov "blickrig", novi poraz Liverpula

Nepuna četiri minuta bila su potrebna Arsenalu da postigne tri gola i mirno sačeka kraj meča sa Aston Vilom. Njukasl teškom mukom do boda. Kranjčar doneo remi Kvins Park Rendžersu. Novi poraz Liverpula.

Fudbaleri Arsenala pobedili su na gostovanju ekupu Aston Vile sa 3:0 u petom kolu Premijer lige.

Ekipa Arsena Vengera je do tri boda stigla za samo 192 sekunde. Mesut Ozil je prvi zatresao mrežu domaće ekipe u 32. minutu, a dva minuta kasnije prednost je duplirao Dani Velbek.

Konačan rezultat postavio je Ali Sisoko autogolom u 36. minutu.

Arsenal posle pet odigranih utakmica ima devet bodova i trenutno je četvrti na tabeli, dok Aston Vila ima bod više. 

Sautempton je na gostovanju bio bolji od Svonsija sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Viktor Vanijama deset minuta pre kraja meča.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić je u pobedničkoj ekipi odigrao ceo meč.

Sautempton je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa deset bodova, dok je Svonsi peti sa devet.

Njukasl i Hal su podeli bodove, pošto su odigrali 2:2, a sva četiri gola su viđena u drugom poluvremenu.

Hal je poveo sa 2:0 golovima Nikice Jelavića u 48. i Mohameda Dijama u 68. minutu, ali je Njukasl, ipak, izvukao bod i to golovima Papisa Sisea u 73. i 87. minutu.

Golova jedino nije bilo na meču između Barnlija i Sanderlenda, a u prvom meču petog kola, fudbaleri Kvins Park Rendžersa i Stouka odigrali su nerešeno 2:2.

Gosti su prvi došli do prednosti golom Mame Biram Dijufa na startu utakmice, nakon što je Piter Krauč u skoku nadvisio Rija Ferdinanda i asistirao Senegalcu za pogodak.

Krajem prvog dela igre izjednačio je Stiven Kolker, ali je ubrzo Krauč postigao gol i doneo novu prednost ekipi menadžera Marka Hjuza.

Bod timu iz Londona doneo je hrvatski internacionalac Niko Kranjčar, pogotkom iz slobodnog udarca u 88. minutu.

KPR je ostvojio četvrti bod u dosadašnjem toku prvenstva, dok Stouk sada ima pet bodova.

Fudbaleri Liverpula izgubili su u Londonu od ekipe domaćeg Vesthema sa 3:1, u poslednjoj današnjoj utakmici 5. kola Premijer lige.

Tim Brendana Rodžersa razočarao je navijače i pretrpeo već treći poraz ove sezone, pa je pao u sredinu prvenstvene tabele,

Čak tri gola postignuta su u prvom poluvremenu, a Vesthem je do prednosti došao ponajviše zahvaljujući greškama nesigurnog odbrambenog reda gostiju.

Vinston Rid i Dijafra Sako doneli su lepu prednost "čekićarima", a Sterling je u 24. minutu smanjio rezultat i doneo nadu "crvenima".

Ipak, od eventualnog preokreta nije bilo ništa, jer je domaćin delovao mnogo sigurnije i zasluženo je ostvario uspeh.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво