Читај ми!

Kartoni, golovi, bezidejni Bajern i poraz Dortmunda

Šest golova na meču Augzburga i Verdera. Četiri, uz tri crvena kartona, na utakmici Šalke–Ajntraht. Bajern nije postigao gol protiv HSV-a. Poraz Dortmunda.

Četvrto kolo Bundeslige donelo je mnogo uzbuđenja, golova, crvenih kartona i jedan neočekivan rezultat.

Najvrelije je bilo u Gelzenkirhenu, gde su Šalke i Ajntraht odigrali nerešeno – 2:2.

Gosti su imali dva gola prednosti, posle golova Majera i Rusa, ali je Šalke došao do boda jer su precizni bili Čupo Moting sa bele tačke u 40. minutu, nakon što je lopta pogodila Slobodana Medojevića u ruku, i deset minuta kasnije Julijan Draksler.

Iako do kraja meča nije bilo golova, bilo je isključenja. I to tri. Prvo je Kevin Prins Boateng zaradio drugi žuti karton, a potom Draksler direktan crveni. Pet minuta pre kraja susreta, Slobodan Medojević je dobio drugi žuti karton i morao na tuširanje.

Šest golova je viđeno na utakmici između Augzburga i Verdera.

Verder je poveo već u trećem minutu meča, a strelac je bio Davi Zelke, dok je izjednačenje domaćoj ekipi doneo Danijel Bejer u 13. minutu. Potpuni preokret Augzburga viđen je u trećem minutu nadoknade u prvom poluvremenu, kada je Paul Ferheg bio siguran iz jedanaesterca.

Franko di Santo je u 56. minutu izjednačio na 2:2, novu prednost Augzburgu doneo je Tobijas Verner u 77, a konačan rezultat od 4:2 postavio je Tim Matavž u 93. minutu.

Fudbaleri Hofenhajma su sa gostovanja Štutgartu kući odneli tri boda, pošto su bili bolji sa 2:0. Golove za Hofenhajm postigli su Entoni Modeste u 15. i Tarik Eljunusi u 84. minutu.

Novajlija u Bundesligi, ekipa Paderborna je upisala drugu pobedu, a golove za nova tri boda postigli su Elijas Kačunga u 71. minutu i Moric Stopelkamp u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Najveće iznenađenje priredili su najveći - Bajern i Dortmund. Protiv katastrofalno lošeg Hamburga, ekipa Pepa Gvardiole nije uspela da postigne gol, pa je meč završen 0:0, dok je Dortmund poražen od Majnca.

Majnc je tako zabeležio drugi trijumf u sezoni, pa se sada sa osam bodova nalazi na deobi prvog mesta sa Paderbornom, Bajern Minhenom i Hofenhajmom.

Domaća ekipa povela je u 66. minutu golom Šinđija Okazakija, da bi konačan rezultat autogolom postavio Matijas Ginter u 74.

Prethodno je u 70. minutu jedanaesterac za Borusiju promašio Ćiro Imobile.

Srpski reprezentativac Miloš Jojić odigrao je svih 90 minuta za Borusiju, dok je Filip Đuričić u 87. minutu ušao u igru za Majnc.

Borusiji je ovo drugi poraz u sezoni, pa tako zauzimaju osmo mesto sa šest bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво