Finale EP 2020. godine na Vembliju!

Fudbal se vraća kući, ponovo! Mečevi finala i polufinala Evropskog prvenstva u fudbalu, prvog koje će biti odigrano u 13 gradova širom Starog kontinenta, biće odigrani na londonskom Vembliju.

Finale i polufinala Evropskog prvenstva 2020. godine igraće se na stadionu Vembli u Londonu, odlučila je Evropska fudbalska unija (UEFA) na ceremoniji u Ženevi.

Četvrtfinalne utakmice igraće se u Minhenu, Bakuu, Sankt Peterburgu i Rimu, a ti gradovi biće domaćini i po tri meča grupne faze takmičenja.

Utakmice osmine finala igraće se u Kopenhagenu, Bukureštu, Amsterdamu, Dablinu, Glazgovu, Bilbaou, Budimpešti i Briselu, kao i po tri utakmice grupne faze takmičenja.

UEFA je od 19 prijavljenih gradova izabrala 13, a iz konkurencije za domaćinstvo ispali su Minsk, Sofija, Skoplje, Jerusalim, Kardif i Stokholm.

Evropsko prvenstvo 2020. godine biće prvo takmičenje na Starom kontinentu koje će se igrati u 13 gradova.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво