Читај ми!

Zvezda i zvanično zatražila Karadžićevu ostavku

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je zahtev Fudbalskom savezu Srbije i predsedniku te organizacije Tomislavu Karadžiću za raspisivanje vanrednih izbora.

Najtrofejniji srpski klub i zvanično je zatražio ostavku Tomislava Karadžića i raspisivanje izbora na svim nivoima u fudbalskoj zajednici.

Crvena zvezda je u zahtevu, koji je objavljen na sajtu kluba, podsetila da je na sednici Upravnog odbora kluba jednoglasno doneta odluka o upućivanju zahteva Karadžiću da preuzme odgovornost za stanje u srpskom fudbalu i da podnošenjem ostavke inicira raspisivanje izbora na svim nivoima u fudbalskoj zajednici.

"Mišljenja smo da Vas ne treba podsećati na obećanja koja ste javno izrekli vezano za Vaš dalji ostanak na čelu FSS. Smatramo da ste neispunjenjem obećanja direktno učestvovali u degradaciji fudbalskog sporta u Srbiji što za rezultat direktno ima i nedvosmislen pad popularnosti nacionalnog tima naše zemlje u šta smo imali priliku da se uverimo prilikom poslednje utakmice koju je nacionalni tim odigrao pred polupraznim tribinama", navodi se u zahtevu crveno-belih.

Crvena zvezda je još jednom pozvala Karadžića da u narednih 30 dana podnese ostavku, odnosno da učini "jedinu ispravnu stvar" i da tako "spreči dalje posrnuće srpskog fudbala".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво