Читај ми!

Nikolić: Ne želimo da budemo samo učesnici

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli ne žele da budu samo učesnici u grupnoj fazi Lige Evrope i da će shodno tome pokušati da ostvare što bolji rezultat protiv Totenhema već na startu takmičenja. Utakmica počinje u 19 časova a možete je pratiti u kombinovanom direktnom prenosu na Prvom i Drugom programu RTS-a.

"Mi smo ulaskom u Ligu Evrope samo delimično ispunili cilj, međutim, ne želimo da budemo samo puki učesnici, već želimo da se takmičimo. Nemamo nikakav imperativ i nećemo davati velika obećanja, ali jedino normalno i sportski je da kažemo da ćemo pokušati da pobedimo", rekao je Nikolić.

On je podsetio da će crno-beli igrati bez povređenih Darka Brašanca i Andrije Živkovića, ali i suspendovanog Petra Škuletića.

U tim bi trebalo da se vrati Vladimir Volkov, dok bi šansu mogao da dobije i Nemanja Kojić, iako još nije potpuno spreman.

"Mi smo tim koji u svakom trenutku zna šta radi i šta hoće, naravno da imamo šta da izgubimo u ovom meču, a to su tri boda, i borićemo se bez obzira na ime protivnika. Za sada igramo dobro u prvenstvu i Evropi, uskoro nas čeka i Kup. Put do uspeha nije lak, ali imamo snage", rekao je Nikolić.

Govoreći o Totenhemu, trener Partizana je rekao da je reč o izuzetno kvalitetnoj ekipi i da očekuje da gosti zaigraju u najjačem sastavu.

"Teško je pogoditi ko će igrati sutra za Totenhem, ali se može očekivati da će biti u najjačem sastavu, iako neki od njihovih glavnih igrača nisu nastupili u kvalifikacijama. Totenhem je ekipa koja ima dobar posed lopte, kvalitetnu organizaciju igre i to odavno više nije engleski stil fudbala", poručio je Nikolić.

Na pitanje novinara da li je razgovorao sa Nikolom Ninkovićem, jer u Totenhemu igra Deni Rouz sa kojim se mladi fudbaler sukobio pre dve godine u Kruševcu na meču baraža reprezentacija Srbije i Engleske, Nikolić je rekao:

"Ne vidim tu nikakav problem, sličnu uvertiru neki mediji su probali da naprave pred dolazak golmana Stamenkovića sa Neftčijem, ali to se sve završilo bez incidenata."

Fudbaler sredine terena Danilo Pantić rekao je da nema tremu zbog tako velike utakmice i istakao da će tamičenje u Ligi Evrope biti dobra prilika crno-belima za dokazivanje.

"Totenhem je već godinama u vrhu Premijer lige, potrudićemo se da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže i izborimo dobar rezultat. Poštujemo rivala, ali ga se ne plašimo, imaju iskusne i kvalitetne igrače, ali želimo da ih pobedimo", rekao je Pantić.

Utakmica prvog kola C grupe Lige Evrope, Partizan–Totenhem, igra se od 19 sati na stadionu u Humskoj, a možete je pratiti i u kombinovanom direktnom prenosu na Prvom i Drugom programu RTS-a.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво