Читај ми!

Karadžić: U četvrtak o zahtevima Crvene zvezde

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da će u četvrtak biti održana sednica Odbora za hitna pitanja na kojoj će se razmatrati zahtevi Crvene zvezde.

Upravni odbor Crvene zvezde zatražio je u ponedeljak da Karadžić podnese ostavku na funkciju predsednika FSS-a, zbog suđenja na prvenstvenoj utakmici protiv Napretka u Kruševcu, koja je u subotu završena bez golova (0:0).

"Danas sam bio u prilici da gledam konferenciju za medije članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda. Video sam mnogo finih ljudi, a pojedinci mi nisu pokvarili utisak. Razumeo sam njihove odluke i zaključke, a očekujem ih i u pisanoj formi, kako bismo ih uvrstili u dnevni red naše naredne sednice", navodi se u poruci predsednika FSS-a.

"Sa tim u vezi, želim da obavestim javnost da će u četvrtak, 18. septembra, biti održana sednica Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije u proširenom sastavu i na njoj će biti reči i o zaključcima Upravnog odbora Crvene zvezde, o čemu ćemo odmah obavestiti javnost", rekao je Karadžić za sajt FSS-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво