Читај ми!

Van Persi: Falkao i Di Marija su svetska klasa

Robin van Persi jedva čeka da zaigra u timu sa Anhelom di Marijom i Radamelom Falkaom. Kako i ne bi, pitaju se pola u zbilji engleski mediji, kada to znači da će konačno "imati sa kim da sarađuje".

Napadač Mančester junajteda Robin van Persi rekao je da jedva čeka da zaigra u timu sa najnovijim pojačanjima – Radamelom Falkaom i Anhelom di Marijom.

Junajted je u ovom prelaznom roku potrošio otprilike 150 miliona funti, a pored Falkaa i Di Marije, na Old Traford su došli Luk Šo, Andres Erera, Markos Roho i Dejli Blind.

"Ne mogu da dočekam da počnem da treniram i igram sa vrhunskim fudbalerima. Osećaj da ćemo igrati bolje je znatno ojačao nakon angažovanja igrača. Veoma sam uzbuđen zbog njihovog dolaska. Sjajan je osećaj igrati sa najboljim fudbalerima na svetu", rekao je Van Persi.

Di Marija i Erera su već debitovali za Junajted, očekuje se da u nedelju protiv Kvins Park Rendžersa to učine Falkao, Roho i Blind, dok Šo nije u potpunosti spreman.

Utakmicama četvrtog kola ovog vikenda nastavlja se Premijer liga posle dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih obaveza.

Junajted u nedelju od 17 sati na Old Trafordu dočekuje ekipu Kvins park rendžersa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи