Читај ми!

Ronaldo nezadovoljan prelaznim rokom

Kristijano Ronaldo nije hteo da komentariše učinak "kraljevskog kluba" u letnjem prelaznom roku, samo je kratko rekao da nije zadovoljan. Ipak, Portugalac ima poverenje da će sve doći na svoje mesto.

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da ne sme da kaže šta misli o tome kako je njegov klub odradio letnji prelazni rok, ali je nagovestio da nije zadovoljan time kako je formiran tim.

"Imam svoje mišljenje, ali ne mogu da kažem šta mislim. Sutra bih bio na svim naslovnim stranama, a to ne želim. Ali, ako predsednik smatra da je najbolje za tim da dovede te igrače, moramo da poštujemo njegovu odluku", rekao je Ronaldo za španske medije.

Ćabi Alonso, Anhel di Marija, Dijego Lopes i Alvaro Morata su ovog leta napustili Real, a na Santjago Bernabeu su došli Toni Kros, Hames Rodriges, Kejlor Navas i Ćićarito Ernandez.

"Sa novim igračima stil igre će se promeniti, na bolje ili na gore... Di Marija i Ćabi su bili veoma važni za nas, ali sada ih nema i mi treba da budemo srećni zbog novih igrača. Siguran sam da će biti u redu", rekao je Portugalac.

Ronaldo se trenutno oporavlja od povrede kolena zbog koje je propustio meč protiv Real Sosijedada, u kojem je njegova ekipa poražena sa 4:2.

"U nedelju sam bio na trčanju... Siguran sam da ću se vratiti za nedelju dana", dodao je Ronaldo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара