Читај ми!

Loik Remi u Čelsiju

Engleski premijerligaš Čelsi angažovao je francuskog napadača Loika Remija i ojačao napadačku liniju, nakon što je Fernando Tores u petak otišao na dvogodišnju pozajmicu u Milan.

Engleski premijerligaš Čelsi angažovao je francuskog napadača Loika Remija i ojačao napadačku liniju, nakon što je Fernando Tores u petak otišao na dvogodišnju pozajmicu u Milan.

Remi je potpisao četvorogodišnji ugovor nakon što je Čelsi isplatio 10,5 miliona funti otkupne klauzule njegovog ugovora sa Kvins Park Rendžersom, a u napadu "plavaca" konkurisaće Dijegu Košti i Didijeu Drogbi.

"Kada sam čuo da je Čelsi zainteresovan za mene rekao sam da odmah idem u jedan od najboljih svetskih klubova. Sećam se neverovatne atmosfere na Stamford Bridžu kada sam tamo igrao u dresu Marseja, jedva čekam da se pojavim pred novim navijačima", izjavio je Remi.

Francuski reprezentativac pridružio se Kvins Park Rendžersu iz Olimpika u januaru 2013. godine, ali posle ispadanja tog kluba iz Premijer lige proveo je prošlu sezonu na pozajmici u Njukaslu, za kojeg je odigrao 26 ligaških utakmica i postigao 14 golova.

Za nacionalni tim "trikolora" Remi je odigrao 24 meča, uz pet postignutih golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се