Читај ми!

Kamenovan autobus sa igračima Partizana!

Neverovatna scena zadesila je crno-bele u Bakuu. Navijači Neftčija kamenovali su autobus kojim su se fudbaleri Partizana vraćali sa treninga.

Navijači domaćeg tima su kamenjem, flašama i upaljačima zasuli autobus Partizanovih fudbalera, koji su se vraćali sa treninga u hotel, piše Mondo.

Povređenih nema, dodaje se u izveštaju tog portala.

Kako se navodi na sajtu Partizana, oko 100 navijača Neftčija prisustvovalo je samom treningu beogradskog tima. Oni su sa tribine gađali igrače plastičnim flašama i pevali im uvredljive pesme.

Partizan je ovaj incident, kako prenosi Sportski žurnal, prijavio delegatu Krisu Belonu, a šta će UEFA preduzeti znaće se sutra.

Partizan i Neftči u četvrtak od 18 časova u Bakuu igraju revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope. U prvoj utakmici, koja je odigrana pre nedelju dana u Beogradu, crno-beli su pobedili sa 3:2.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво