Читај ми!

Milijaš: Odlazim srećan i ponosan

Dosadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da odlazi sa Marakane pun lepih utisaka, posebno ispunjen zadovoljstvom što je proletos predvodio ekipu na putu do povratka šampionskog trofeja posle sedam godina.

Fudbalski klub Crvena zvezda priredio je svečani ispraćaj dosadašnjem kapitenu Nenadu Milijašu, koji karijeru nastavlja u Turskoj.

"Odlazim pun lepih utisaka, posebno mi je drago što odlazim sa titulom, zbog nje sam se i vratio, a uspeli smo u jako teškom trenutku da je osvojimo. Počeli smo dobru novu sezonu i želim momcima da odbrane trofej. Ne bih bio ispunjen da nisam ostvario taj cilj, ovako odlazim zadovoljan i srećan", rekao je Milijaš na stadionu Crvene zvezde gde je priređen koktel u njegovu čast.

Milijaš, koji ima 31 godinu potpisao je dvogodišnji ugovor sa turskim drugoligašem Manisom.

"Biće mi lakše da se uklopim u ekipu pošto je tamo nekadašnji saigrač iz Zvezde Nikola Mikić. On mi je dosta toga pričao o klubu i sigurno da mi je pomogao oko izbora", naveo je Milijaš i dodao da trenutno ne razmišlja o novom povratku na Marakanu.

On je prilikom prvog mandata u crveno-belom dresu osvojio dve duple krune (2006, 2007).

Na pitanje da li bi posebno izdvojio neki trenutak u crveno-belom dresu, Milijaš je rekao:

"Možda pogodak iz penala protiv Partizana 2007. godine vredan titule, ali teško je izdvojiti, svaki trofej u Zvezdi mi je drag, naravno, posebno i svaki gol Partizanu", zaključio je Milijaš, koji je za Zvezdu odigrao 195 utakmica i postigao 66 golova.

Trener crveno-belih Nenad Lalatović priznao je da mu je žao što Milijaš odlazi, ali da je bio spreman na takav epilog.

"Milijaš zaslužuje ovakav oproštaj, svojim odnosom prema klubu. Bio je pravi vođa i kapiten ovog tima i žao mi je što odlazi. Već imam u glavi ko će ga zameniti, tu su Ristić, Avramovski i Bosančić. Nadam se da će iskoristiti priliku", rekao je Lalatović, uz konstataciju da zna ko je novi kapiten, ali da će njegovo ime prvo saopštiti igračima na večerašnjem treningu.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво