Читај ми!

Baloteli na korak do Liverpula

Fudbaler Milana Mario Baloteli nalazi se na korak do prelaska u Liverpul i mogao bi već u ponedeljak da bude u sastavu protiv svog bivšeg tima Mančester Sitija. Britanski mediji preneli su da Liverpul ozbiljno pregovara sa Milanom o dovođenju 24-godišnjeg napadača i da će platiti za transfer 16 miliona funti.

Baloteli se u četvrtak po podne u trening centru Milana oprostio sa saigračima i u naredna 24 sata će obaviti lekarske preglede u Liverpulu, nakon kojih bi trebalo da potpiše ugovor.

Liverpul želi da kupi jednog napadača posle odlaska Luisa Suareza u Barselonu. Pregovori sa Kvins Park Rendžersom oko Loika Remija su propali, a Liverpul je bio zaniteresovan i za Samjuela Etoa iz Čelsija, kao i napadača Monaka Radamela Falkaoa.

Baloteli je iz Intera prešao u Mančester Siti u januaru 2010. godine, ali je klub napustio prošle godine posle problematičnog ponašanja na terenu i van njega. On se tokom treninga sukobljavao sa saigračima i trenerom Robertom Mančinijem.

Uprava Sitija ga je zbog toga prodala Milanu za 19 miliona funti, uz gubitak od šest miliona.

Ako se transfer realizuje, Baloteli bi u ponedeljak uveče mogao da bude u sastavu Liverpula za utakmicu sa Mančester Sitijem.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво