Ančeloti: Di Marija tražio da napusti klub

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da ga je Anhel Di Marija zamolio da napusti klub i dodao da je Argentinac odbio da produži ugovor.

Šef stručnog štaba Reala Karlo Ančeloti rekao je da je Anhel Di Marija zatražio da ode iz kluba.

"Di Marija me je zamolio da napusti klub ovog leta. On je odbacio ponudu kluba da ostane i produži ugovor. Mi sada tražimo rešnje - zamenu za njega. Ako do kraja prelaznog roka ne nađe novi klub, on će ostati ovde i nastaviće da trenira sa nama, to nije nikakav problem", rekao je Ančeloti, a prenose španski mediji.

Di Marija je na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Brazilu bio jedan od najboljih igrača Argentine, koja je igrala u finalu, ali je u Realu izgubio svoje mesto, pošto su ekipu pojačali Toni Kros i Hames Rodriges.

Argentinca su prethodnih nedelja povezivali sa Pari Sen Žermenom i Mančester junajtedom, međutim, francuksa ekipa je nedavno saopštila da više nije zainteresovana za fudbalera sredine terena iz finansijskih razloga.

Di Marija (26) je 2010. godine došao iz Benfike u Real i sa klubom ima ugovor do 2018. godine, a njegova cena se kreće oko 60 miliona evra.

On je za Real do sada odigrao 190 utakmica i postigao 36 golova, dok je 52 puta nastupao za selekciju Argentine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се