Читај ми!

Nikolić: Idemo u Ligu Evrope, uprkos problemima

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da očekuje da njegova ekipe eliminiše azerbejdžanski Neftči i plasira se u grupnu fazu Lige Evrope, uprkos finansijskim problemima sa kojima se suočava u poslednje vreme.Direktan prenos utakmice možete pratiti od 20.06 na Prvom programu RTS-a.

Uprkos finasijskim problemima, trener fudbalera Partizana Marko Nikolić očekuje pobedu u dvomeču sa Neftčijem i plasman u Ligu Evrope.

"U seriji smo dobrih rezultata, iako smo ispali iz Lige šampiona, zbog gola u gostima. Bio bi svojevrstan podvig ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Jedini smo srpski klub u Evropi, a tako je bilo i prethodnih godina. Neftči zaslužuje respekt, imaju mnogo kvalitetnih stranaca, ali naš cilj je ulazak u Ligu Evrope. Želim pobedu, bez primljenog gola", rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je poručio da će crno-beli teško zadržati aktuelan tim do kraja prelaznog roka i dodao da mu smetaju novinarske spekulacije u  vezi sa odlaskom igrača uoči meča sa Neftčijem.

"Naravno da mi to smeta, ali navikli smo tako pred svaku bitnu utakmicu. To nije dobro, ali je realnost i navikli smo da radimo u takvim okolnostima. U Srbiji se krajem avgusta dešavaju najveće promene i to je postalo tradicija kod nas, ali i motiv više da damo veći doprinos. I pored toga osećam se privilegovano što sam trener Partizana i ovih igrača", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana prethodne nedelje štrajkovali su zbog neisplaćenih zarada, a prema saznanjima trenera igrači bi danas trebalo da dobiju određenu sumu novca.

Nikolić je rekao da su se oporavili Danilo Pantić i Andrija Živković, kao i da su za utakmicu spremni novajlije Ivan Petrović i Nenad Marinković.

Prvi meč baraža za plasman u grupnu fazu LE Partizan - Neftči igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво