Читај ми!

Marković: Jedva čekam da zaigram

Srpski reprezentativac Lazar Marković rekao je da ne oseća pritisak i da jedva čeka da zaigra za Liverpul.

Novi fudbaler Liverpula Lazar Marković nestrpljivo očekuje debi u novom klubu.

"Ne plašim se izazova. Isto je bilo kada su me doveli na probu u Partizan, kad je stigla ponuda Benfike ili kada je Liverpul pokazao interesovanje da me dovede. Verujem u sebe i sreću koja me prati. Imam poverenje u ljude koji su zaduženi za moju karijeru", rekao je Marković za Liverpul eho.

Marković je došao na Enfild za 20 miliona funti iz lisabonske Benfike.

"Nisam najskuplji igrač ovog prelaznog roka, a i da jesam, ne bih mnogo razmišljao o tome. Nikada nisam važnost pridavao novcu, jer teren je merilo koliko neko vredi u fudbalu. Verujem da navijači Liverpula, baš kao i ja, očekuju mnogo od mene. Nemam nikakvu tremu ni strah i, iskren da budem, jedva čekam da počnem da igram za Liverpul", doao je bivši fudbaler Partizana.

On je prošle sezone odigrao 49 utakmica i postigao sedam golova za Benfiku. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 13 mečeva i postigao dva gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво