Читај ми!

Ronaldo lakše povređen

Karlo Ančeloti kaže da povreda Kristijana Ronalda nije teže prirode i da će Portugalac uskoro na teren. Italijan smatra da je Atletiko u prednosti pred revanš meč Superkupa, Simeone kaže da su šanse podjednake.

Trener madridskog Reala Karlo Ančeloti rekao je da povreda Kristijana Ronalda nije ozbiljne prirode i da portugalskog reprezentativca uskoro očekuje na terenu.

Ronaldo je zbog bola u zadnjoj loži napustio teren na poluvremenu prvog meča španskog Superkupa protiv gradskog rivala Atletika (1:1) i najverovatnije će propustiti revanš meč.

"Osetio je bol i neprijatnost. Više ćemo znati posle pregleda, ali je očigledno da nije ništa ozbiljno", rekao je Ančeloti.

Ronalda je zamenio Kolumbijac Džejms Rodrigez, koji je u 81. minutu doveo Real u vođstvo.

"Bio je dobar, cela ekipa bila je konkretnija u nastavku meča. Gol koji je postigao dao mu je samopouzdanje. Mislim da smo kontrolisali utakmicu, igrali smo presing i zadovoljan sam izdanjem veznog reda", dodao je Ančeloti.

Italijanski stručnjak smatra da je Atletiko u blagoj prednosti u revanšu, jer je u finišu uspeo da izjednači preko Raula Garsije.

"Atletiko ima blagu prednost, jer moramo da postignemo gol na Visente Kalderonu, ali daćemo sve od sebe. Osvojićem Superkup ako budemo igrali kao u prvom meču", zaključio je Ančeloti.

Trener Atletika Dijego Simeone smatra da su šanse u revanšu podjednake.

"Igrali smo kako smo želeli, branili smo se i imali tri-četiri šanse za gol. Real je postigao gol na kraju, ali, uprkos tome, imali smo snage da izjednačimo i šanse su sada 50:50", rekao je Simeone.

On je pohvalio partije Marija Mandžukića i mladog Saula, koji su u prvom poluvremenu propustili prilike da zatresu mrežu Ikera Kasiljasa.

Revanš meč na programu je u petak od 23 sata na stadionu Visente Kalderon.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво