Zvezda bez novajlija i protiv Jagodine!

Trener Crvene zvezde i u drugom kolu neće moći da računa na igrače koji su došli u letnjem prelaznom roku. Aleksandar Luković trenira sa srpskim šampionom i mogao bi tu i da ostane, "barem do decembra".

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da ga u drugom kolu Superlige protiv Jagodine zanima isključivo pobeda, iako ponovo neće moći da računa na novajlije.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Dolazi nam ekipa koja je promenila samo dva igrača iz prethodne sezone. Iskusni su, rezultati govore da su dobar tim. U prethodne dve godine su osvojili kup i još jednom igrali u finalu. Ipak, mi smo Crvena zvezda i ime rivala nas ne zanima. Želimo da odigramo kao protiv Radničkog i zabeležimo pobedu", rekao je Lalatović.

Kako trenutno stvari stoje, Zvezda ni u sutrašnjem meču neće moći da računa na novajlije, jer nije regulisala dugovanja.

"Sumnjam da će se nešto promeniti, najverovatnije će igrati oni koji su počeli prvenstvo. Uigravao sam tu startnu postavu, ali ako se nešto promeni, promeniću dva igrača u timu", kazao je Lalatović.

On je dodao da još nije odredio ko će zameniti Nenada Milijaša na mestu kapitena. Iskusni vezista do kraja avgusta bi trebalo da pređe u redove turske Manise.

"Milijaš je još uvek sa nama. On bi trebalo da se dogovori sa upravom kluba. Turci su već objavili, ali Milijaš još nije definitivno odlučio, sve će se znati u naredne dve nedelje", naveo je Lalatović.

On je ponovio kako bi voleo da se u klub vrati defanzivac Aleksandar Luković, koji je trenutno bez angažamana i održava formu sa crveno-belima.

"On bi sigurno imao mesto u ekipi. Radi se o odličnom igraču i dobro je fizički pripremljen. Trebalo bi da pokuša da se dogovori sa Upravom i ono što vidim jeste da ne bih imao ništa protiv da ostane, bar do decembra", zaključio je Lalatović.

Vezista Zvezde Vukan Savićević rekao je da isključivo od njegovog tima zavisi ishod meča sa Jagodinom.

"Oni su iskusan tim, dugo su na okupu. Očekujem lepu predstavu sa mnogo golova i nastavak našeg pobedničkog niza", poručio je Savićević.

Utakmica drugog kola Superlige između Crvene zvezde i Jagodine igra se u subotu od 21 sat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи