"Sport": Milijaš u turskoj Manisi!

Iako je nekoliko puta odbio ponudu da se preseli u Tursku, kapiten Crvene zvezde i strelac dva gola na premijeri prvenstva Nenad Milijaš, blizu je prelaska u tursku Manisu, prenosi "Sport".

Kako "Sport" saznaje, Milijaš (31) se nalazi na korak od prelaska u Vestel Manisu, koja mu je ponudila dobar finansijski ugovor na dve godine!

Planovi rukovodstva su da se drugoligaš vrati u elitno takmičenje, pa je usledilo renoviranje tima čiji je aktuelni kapiten, saigrač i prijatelj veziste iz crveno-belog tabora, Nikola Mikić.

Kako piše ovaj sportski list, posle nekoliko razgovora činilo se da je kompletna priča propala, ali je usledio novi potez Turaka posle kojeg bi trebalo da se završi čitav angažman između dve strane. Ostale su sitnice koje ne predstavljaju prepreku, a reč je oko pojedinih bonusa, koje želi da ima iskusni vezista.

Sjajni zemunac je, postupajući kao i svaki put do sada kao džentlmen, obavestio rukovodstvo i trenera Nenada Lalatovića da želi da se preseli u Tursku.

Naravno da je dobio odobrenje, zbog svega što je pružio za više od pet godina boravka na "Marakani" (dva mandata), a poznato je i da mu šampion duguje ogroman novac. Bez obzira što je bitna karika, klub treba da pronađe naslednika na terenu, a on bi mogao da se „pojavi" u liku i delu u novajlija Miloša Bosančića ili Danijela Avramovskog.

Kako se navodi, da je Zvezda velika Milijaševa ljubav i da mu puno znači, on je pokazao i kada je tražio i dobio odobrenje iz Manise da svoju misiju u crveno-belom završi 23. avgusta protiv Vojvodine u Novom Sadu, a zatim spakuje kofere i ima sedam dana da se spremi za debi u novim bojama i da pun doprinos ispunjavanju ambicija, što se od njega očekuje kao od "prve zvezde" prelaznog roka.

Milijaša je do sada na 156 utakmica postigao 61 pogodak u crveno-belom dresu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи