Читај ми!

Dinamo "ukrao" Barsi najveću nadu!

Šampion Hrvatske Dinamo potpisao je ugovor sa 16-godišnjim Danijem Olmom, kapitenom kadetske selekcije Barselone i reprezentacije Španije u tom uzrastu.

Pomalo neverovatna vest stiže iz Zagreba: najbolji mladi igrač slavne Barselone, Dani Olmo, prešao je u Dinamo.

"Radujem se što sam došao u Dinamo, jer je to najbolja mogućnost za moj fudbalski razvoj. U Dinamu su odlični uslovi za mlade igrače, odlično se radi, a mladi rano dobiju priliku da igraju u seniorskom fudbalu", prenela je Hina Olmove reči.

Ovaj talentovani mladić može da igra na svim pozicijama u napadu, a u poslednjih šest godina pet puta je bio najbolji strelac Barselone.

"Znam igrače koji su igrali ovde... a danas igraju u Realu, Barseloni, Interu, Liverpoolu i Atletiko Madridu, tako da je više nego jasno da se ovde sjajno radi. Naravno, na meni je da iskoristim sve što mi se ovde pruža, da nastavim naporno da radim i treniram i da se izborim za svoju šansu", rekao je Olmo.

On se odmah priključio radu drugog tima Dinama.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи