Читај ми!

Ivanović: Tek ćete videti pravi Čelsi!

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović uveren da Žoze Morinjo sklapa pobednički mozaik u Čelsiju. Stvari idu u pravom smeru, ističe Ivanović.

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je da je ekipa sve bolja kako odmiču pripreme i istakao da će spremno dočekati start Premijer lige u kojoj je glavni cilj osvajanje titule.

"Stvarno dobro radimo. Naravno, još nismo u mogućnosti da igramo na očekivanom nivou. Moramo da napredujemo, ali zadovoljan sam što stvari idu u pravom smeru. Važno je da menadžer ima dobre, a različite igrače na svim pozicijama. Tako može da napravi najbolji tim. Igraću gde god mi Morinjo kaže", rekao je Ivanović za sajt Čelsija.

Čelsi se trenutno nalazi na pripremama u Austriji, a u poslednjem prijateljskom meču savladao je holandski Vitese sa 3:1.

"Kako vreme odmiče, tako podižemo nivo treninga i igre na utakmicama. Protivnici su sve teže, pa moramo brzo da se adaptiramo", objasnio je Ivanović.

Dodao je i da mu je drago što je njegov zemljak Nemanja Matić dao gol protiv Vitesea.

"To će mnogo značiti za njegovo samopouzdanje. Znam da Matić ume da postiže golove, nadam se da će ih biti još", zaključio je Ivanović.

Ekipa Čelsija u prvom kolu Premijer lige 18. avgusta gostuje Barnliju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара