Читај ми!

Nejmar na terenu, vrlo moguće i Suarez!

Postoje jasne indicije da će Barselona u novu sezonu ući sa kompletnim napadačkim potencijalom koji poseduje. Nejmarov oporavak ide planiranim tokom, a sudbina Luisa Suareza biće poznatija 8. avgusta, kada će Međunarodni sud za arbitražu u sportu odlučiti o žalbi na četvoromesečnu suspenziju Urugvajca.

Međunarodni sud za arbitražu u sportu (CAS) odlučiće 8. avgusta o žalbi Urugvajca Luisa Suareza na četvoromesečnu suspenziju zbog ujedanja protivničkog igrača na Mundijalu.

Suarez je, kao što znamo, u grupnoj fazi Mundijala u Brazilu, u pobedi protiv Italije, ujeo Đorđa Kjelinija. Zbog toga ga je Fifa isključila sa šampionata i suspendovala na četiri meseca, uz zabranu igranja na devet međunarodnih mečeva.

CAS je ranije saopštio da su Suarez, urugvajska fudbalska federacija i Barselona uložili zahtev da se žalba razmatra po kratkom postupku.

Kad je reč o drugom od tri člana „ol-star" napada Barselone, Nejmara, on je rekao da se oseća bolje i da jedva čeka da počne sezona u Španiji. Na promotivnom gostovanju u Tokiju , na oduševljenje svih navijača katalonskog tima širom sveta, nije pokazivao znakove povrede leđa.

Inače, ovaj 22-godišnjak trebalo bi u Tokiju da snimi reklamu za japansku firmu koja proizvodi dušeke. Njega je na aerodromu dočekalo oko hiljadu obožavalaca.

Nejmaru je Svetsko prvenstvo u Brazilu bilo prvo, a završilo se na razočaravajući način, pošto je povredio kičmu i na nosilima je iznet sa terena nakon četvrtfinalne pobede nad Brazilom.

Nejmar je pre toga postigao četiri gola u pet utakmica i bio jedan od najistaknutijih igrača.
Ali, sada se vraća na teren, a, kao što smo videli, postoje i indicije da povratak Luisa Suareza nećemo predugo čekati.

Španska Primera počinje za vikend 23. i 24. avgusta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво