Читај ми!

Radović obrao detelinu, Zenit pao na Kipru

Miroslav Radović doneo preokret i pobedu Legiji protiv Seltika. Iznenađenje je priredio Zenit, koji je položio oružje na Kipru. Dinamo pobedio u Danskoj, Karabah bolji od Salcburga.

U kvalifikacijama za Ligu šampiona odigrano je 12 mečeva. Najveće iznenađenje priredio je kiparski AEL iz Limasola, koji je savladao Zenit sa 1:0.

Iako je skupocena ruska ekipa bila bolji rival, imala više loptu u posedu, meč je odlučio Poljak Lukaš Gikjevič, koji je postigao jedini gol u 64. minutu. Domaćinu je pomogao i Aksel Vitsel, koji je zaradio crveni karton u 67. minutu.

Srpski fudbaler Miroslav Radović režirao je preokret u Varšavi, gde je Legija savladala Seltik sa 3:1.

Gosti iz Škotske su poveli preko Megregora u osmom minutu, a onda je na scenu stupio Radović i sa dva gola odveo ekipu na odmor sa golom prednosti.

Precizan je bio u 10, a potom u 36. minutu. Seltik je drugo poluvreme igrao sa igračem manje, jer je u samom finišu prvog dela igre isključen Efe Embrouz.

Brojčanu nadmoć su iskoristili domaći fudbaleri i postigli još dva gola u poslednjim trenucima meča. Prvo je pogodio Jodlovec, zatim i Kosečki. Legijin trijumf je mogao biti ubedljiviji, da je Vrdoljak iskoristio penal u 59. minutu.

Zagrebački Dinamo je zabeležio važnu pobedu kao gost u Danskoj, nad Alborgom. Jedini gol na meču postigao je Brozović u 49. minutu. 

U Roterdamu, Fejenord je poražen od Bešiktaša sa 2:1, dok je Lil slavio pobedu protiv Grashopersa sa 2:0.

Rezultati: 

Aktobe - Steaua 2:2

Karabah - Salcburg 2:1

AEL Limasol - Zenit 1:0

Dnjepr - Kopenhagen 0:0

Helsinki - APOEL 2:2

Grashopers - Lil 0:2

Fejenord - Bešiktaš 1:2

Ludogorec - Partizan 0:0

Standard - Panatinaikos 0:0

Alborg - Dinamo Zagreb 0:1

Maribor - Makabi Tel Aviv 1:0

Legija - Seltik 3:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво