Читај ми!

Jaja Ture ne mrda iz Sitija!

Iako je u jednom trenutku delovalo da je rastanak između Jaje Turea i Mančester sitija neminovan, fudbaler iz Obale Slonovače je potvrdio da želi da ostane u klubu "što je duže moguće".

Jedan od najboljih fudbalera Mančester sitija Jaja Ture rekao je da želi da ostane u tom klubu "što je duže moguće".

Prethodnih nedelja engleski mediji su pisali o njegovom nezadovoljstvu u redovima šampiona Engleske i mogućem transferu.

"Nisam razmišljao o odlasku iz kluba, već je moja privatna situacija u jednom trenutku bila baš komplikovana", rekao je Ture za Bi-Bi-Si.

Menadžer fudbalera iz Obale Slonovače Dimitrij Seluk rekao je prošlog meseca da uprava Sitija nije dozvolila Tureu da poseti brata na samrti, a potom su zaboravili na njegov rođendan.

"U svakom trenutku sam bio miran. Moja odluka je da ostanem u Sitiju što je duže moguće", dodao je Ture.

On je prošle sezone sa Sitijem potpisao novi, četvorogodišnji ugovor.

"Ako želimo da budemo najbolji, moramo da osvajamo trofeje u svim takmičenjima u kojima učestvujemo", zaključio je Ture i tako najavio novu sezonu u dresu "građana".

On je u Siti došao u leto 2010. godine iz Barselone i do sada je osvojio dve titule prvaka Engleske, FA kup, Liga kup i Superkup Engleske.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво