Читај ми!

Morinjo pretvara Čelsi u Atletiko!

Tibo Kurtoa se vratio sa pozajmice, a stigli su i Filipe Luis i Dijego Kosta. To, očigledno, Morinju nije dovoljno. Čelsi je poslao ponudu madridskom Atletiku i za brazilskog štopera Mirandu, prenosi "Marka".

Engleski premijerligaš Čelsi izgleda da je rešio da kupi "pola" madridskog Atletika, s obzirom na to da je londonski klub ponudio 25 miliona evra za brazilskog štopera Mirandu, prenela je "Marka".

Čelsi je u ovom prelaznom roku iz Atletika već doveo Filipea Luisa i Dijega Kostu, dok je sa pozajmice vratio Tiboa Kurtou.

Trener Atletika Dijego Simeone želi da Miranda ostane, ali je za Čelsi olakšavajuća okolnost ta što igrač i menadžer "plavaca" Žoze Morinjo imaju istog agenta, Žorža Mendesa.

Taj 29-godišnji brazilski fudbaler prošle sezone je za Atletiko odigrao 52 utakmice i postigao četiri gola, a "jorgandžije" su osvojile trofej u Primeri.

Miranda u ugovoru ima izlaznu klauzulu u visini od 30 miliona evra, a u dosadašnjem toku prelaznog roka za njega su se interesovali i Barselona i Mančester junajted.

On je do sada odigrao i sedam utakmica za reprezentaciju Brazila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво