Delač: Ivanović i Matić su mi kao starija braća

Rezervni golman Čelsija, Hrvat Matej Delač, rekao je da se u ekipi londonskih "plavaca" najviše druži sa reprezentativcima Srbije Branislavom Ivanovićem i Nemanjom Matićem.

Talentovani dvadesetdvogodišnji čuvar mreže debitovao je za Čelsi u nedelju na kontrolnoj utakmici protiv Olimpije u Ljubljani (2:1), iako je londonskom klubu pristupio još 2010.

"Menadžer Žoze Morinjo i njegovi pomoćnici najavili su mi da ću braniti protiv Olimpije, ali iskreno nisam očekivao da ću dobiti šansu na pripremama. Ovih 45 minuta protiv Olimpije zauvek ću pamtiti, bilo je lepo na zvaničnoj utakmici obući dres Čelsija", rekao je Delač za zagrebački Večernji list.

On je naveo da je fantastična stvar braniti na treninzima udarce Dijega Koste, Didijea Drogbe, Fernanda Toresa i ostalih zvezda, a da se u svlačionici uglavnom druži sa Ivanovićem i Matićem.

"Ivanović i Matić su mi kao starija braća, a savetima mi pomaže i Petr Čeh", naglasio je Delač, koji je period od jula do decembra prošle godine proveo na pozajmici u novosadskoj Vojvodini.

Hrvatski golman je na pozajmici branio još za Vitese, Češke Buđejovice, Gimaraeš i Sarajevo, a s obzirom na to da u Čelsiju ima konkurenciju u Petru Čehu i Tibu Kurtoi, gotovo je izvesno da će biti prosleđen na novo "kaljenje".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво