Nikolić: Da pokažemo da novac nije najvažniji!

Glad za pobedama i uspehom je prednost koju srpski vicešampion ima u odnosu na bugarskog šampiona, smatra trener Partizana Marko Nikolić. Imamo ambiciju da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu odlučujući, rekao je on.

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je glad za pobedama i uspehom najveći adut njegove ekipe u meču sa finansijski mnogo jačim šampionom Bugarske Ludogorecom.

"Bugarski klub je već tri godine zaredom prvak. Prošle sezone imao je zapaženu ulogu u Evropi, izuzetno su finansijski jaki, što je njihova prednost. Međutim, mi imamo ambiciju da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu odlučujući. Oni imaju novac, a mi glad za pobedama i to je naš najjači adut", rekao je Nikolić.

"Dobro se poznajemo, tu glad za uspehom moramo da prenesemo na teren, i da budemo spremni da se borimo za svaki centimetar terena. Ko god da je s druge strane, šanse su podjednake", rekao je Nikolić.

Partizan je i prošle sezone igrao sa Ludogorecom u istoj fazi takmičenja, kada su Bugari pobedili sa 2:1 kod kuće i sa 1:0 u Beogradu.

"Ovo su nove fudbalske priče u odnosu na utakmice prošle godine. Pratili smo poslednje tri utakmice Ludogoreca, svaki tim ima neke mane, dobro smo ih upoznali i spremno dočekujemo ovaj dvomeč", rekao je Nikolić.

On je dodao da to nije meč koji odlučuje o "životu ili smrtu", ali jeste još jedna velika utakmica u istoriji Partizana.

"Borimo se za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje na svetu, važno je da svi uživamo u ovome", poručio je Nikolić.

Partizan sutra putuje u Razgrad, a prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca na programu je u sredu od 20 časova.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво