Drogba se vratio kući!

Didije Drogba se vratio u Čelsi, gde je proveo najveći deo blistave karijere. Napadač iz Obale Slonovače potpisao jednogodišnji ugovor i izjavio da je presrećan što će ponovo sarađivati sa Žozeom Murinjom.

Fudbalski klub Čelsi je saopštio da je napadač Didije Drogba potpisao jednogodišnji ugovor s tim klubom

"Bez razmišljanja sam se vratio u Čelsi. Nisam mogao da propustim priliku da ponovo sarađujem sa (Žozeom) Murinjom. Svi znaju za moj specijalni odnos sa klubom i zaista se ovde osećam kao kod kuće", rekao je Drogba.

Drogba, miljenik navijača Čelsija, dve godine posle odlaska iz londonskog kluba vraća se na Stamford Bridž.

"Moja želja za pobedom je ista kao i ranije i radujem se što ću moći da pomognem timu. Uzbuđen sam zbog novog poglavlja u karijeri", rekao je 36-godišnji Drogba.

On je prethodno od 2004. do 2012. godine za "plavce" odigrao 341 utakmicu i postigao 157 golova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи