Uslovna licenca za Crvenu zvezdu

Zajednica fudbalske Superlige Srbije donela je odluku da Fudbalskom savezu Srbije (FSS) predloži da klubovima koji imaju finansijske probleme i dugovanja izda uslovne licence za takmičenje u novoj sezoni. Bez licence su Crvena zvezda, Napredak iz Kruševca i Mladost iz Lučana.

"Vezano za primenu finansijskih kriterijuma u postupku licenciranja od strane predstavnika ovlašćene revizorske kuće, pojedinačno su prezentirani uočeni problemi i predočena moguća rešenja. Zaključeno je da se zbog svih problema sa kojima se klubovi susreću uputi predlog Izvršnom odboru FSS-a da se klubovima omoguće uslovne licence, a da se konstatovani problemi otklone u što kraćem periodu", navodi se u saopštenju na sajtu Superlige.

Predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović izvestio je prisutne o izrečenim merama zabrane registracije novih igrača i podsetio klubove da obaveze izmire blagovremeno ili da sa poveriocima naprave sporazume o izmirenju navedenih obaveza kako bi mogli da registruju nove igrače.

Sastanku Izvršnog odbora Zajednice prisustvovali su i predsednik FSS-a Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković.

Karadžić je podsetio da na snazi odluka o igranju utakmica na stadionima koji poseduju reflektore i, sagledavši realne probleme sa kojima se klubovi suočavaju, zatražio da se otvore razgovori o daljoj primeni ove odluke.

Dogovoreno je da se naredne nedelje organizuju pojedinačni sastanci sa klubovima koji imaju navedene probleme sa infrastrukturom i bezbednošću kako bi se ti problemi otklonili do početka prvenstva.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво