Bejl: Real želi sve trofeje!

"Los Blankosi" imaju strašan tim, prepun igrača koji se, sa punim pravom, mogu nazvati najboljim na svetu na pozicijama koje igraju. Stoga ne sme da čude samouverene izjave igrača Reala uoči početka sezone.

Fudbaler Reala iz Madrida Geret Bejl rekao je da taj klub želi da u novoj sezoni trijumfuje u svim takmičenjima.

"Igramo u šest takmičenja i želimo u svakom da pobedimo. To bi bilo neverovatno, ali mi smo 'gladniji' smo nego ikada. Niko nije uspeo da odbrani trofej Lige šampiona i mi želimo to da uradimo", rekao je Bejl.

"Nadam se da ćemo ka velikim uspesima u novoj sezoni krenuti iz Kardifa, mog rodnog rada. Verujem da ćemo pobediti Sevilju u Super kupu Evrope", dodao je on.

Real je prošle sezone osvojio jubilarnu, desetu titulu u Ligi šampiona, kao i Kup kralja.

U novu sezonu klub sa stadiona "Santjago Bernabeu" ulazi sa dva pojačanja. Pridružili su mu se najbolji strelac Mundijala u Brazilu, Hames Rodriges, i Toni Kros, doskorašnji igrač Bajerna iz Minhena i novi prvak sveta sa Nemačkom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи