Читај ми!

Karlitos veran Juventusu

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez rekao je da nije razmišljao o tome da napusti klub i demantovao navode medija da je tražio od uprave da ne angažuje trenera Roberta Mančinija.

Argentinac Karlos Tevez izjavio je da nije razmišljao da napusti Juventus u letnjem prelaznom roku.

"(Bivši trener Antonio) Konte je bio šampion kao trener, baš kao što je bio šampion tokom igračke karijere... Moramo da budemo jači i da dokažemo da pripradamo Juventusu. Nikada nisam razmatrao odlazak", rekao je Tevez odgovarajući na pitanje o iznenadnom odlasku Kontea sa klupe šampiona Italije.

Italijanski mediji su preneli informaciju da je Tevez savetovao direktora kluba Bepea Marotu da ne angažuje Mančinija i da je zbog toga izabran Masimilijano Alegri.

"Nikada nisam razgovarao o tome sa Marotom. Ovaj klub se zasniva na poštovanju i sumnjam da ono što misli neki igrač može bilo šta da promeni. Nisam poznavao Alegrija kao trenera, ali mislim da radimo dobro sada. Znamo da su navijači voleli Kontea, ali sada moramo da se pripremamo za Seriju A i Ligu šampiona", rekao je Tevez.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се