Читај ми!

Rodrigez: Hoću da budem kao Zidan

Hames Rodrigez kaže da mu se ostvario san prelaskom u "kraljevski" klub i dodao da mu je idol legendarni Zinedin Zidan.

Najveće pojačanje Reala u ovom prelaznom roku Hames Rodrigez rekao je da mu se dolaskom u madridski klub ostvario san i otkrio da mu je cilj da dostigne legendarnog Zinedina Zidana.

"Veoma sam srećan, ostvario mi se san. Nadam se da ću doneti mnogo radosti navijačima i da ćemo zajedno osvajati trofeje. Oduvek mi je idol bio Zidan, a od ranije sam veliki navijač Reala", rekao je Rodrigez, prenosi Marka.

Kolumbijac ima 23 godine, a u Realu će nositi dres sa brojem 10. On je potpisao šestogodišnji ugovor sa kraljevskim klubom, a njegov prethodni klub Monako na ime obeštećenja zaradio je oko 80 miliona evra.

Pored Rodrigeza u Real bi ovog leta mogao da dođe još jedan Kolumbijac – Radamel Falkao, koji je takođe prošlu sezonu proveo u Monaku.

"Falkao mi ništa nije rekao oko mogućeg transfera u Real. On je veliki golgeter i sigurno bi mogao da igra u Realu, ali to je pitanje za upravu kluba", dodao je Rodrigez.

Pre sjajnog Kolumbijca, madridski klub u ovom prelaznom roku doveo je i Tonija Krosa iz minhenskog Bajerna.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво